EscolaTriatlóTriatletes Escolars de Castelló destaquen al rànquing provincial 2019/2020

14 de juliol de 2020

La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ha donat per finalitzada la temporada de Duatló i Triatló Escolar dels Jocs Esportius Vialterra 19/20. Una temporada un pèl estranya pels motius que de sobres tots coneguem.

En el cas del rànquing CADET Provincial de València podem trobar fins a 6 triatletes de la nostra escola en les quinzenes primeres posicions d’un rànquing de 66 participants. Gran actuació de tots els nostres esportistes, millorant cadascun de forma individual i aportant per a millorar com a col·lectiu. Menció especial a Salvador Català i Arnau Verdú plata i bronze de la categoria respectivament. A continuació adjuntem els resultats dels nostres esportistes:

POS. NOM CLUB PUNTS
2 SALVADOR CATALA NOGUERA C.M. EL CASTELLET – ATP ITALGRUP 719
3 ARNAU VERDÚ GRIMALTOS C.M. EL CASTELLET – ATP ITALGRUP 710
6 JAUME GARCIA MARTINEZ C.M. EL CASTELLET – ATP ITALGRUP 677
8 BORJA VIDAL ENCARNACION C.M. EL CASTELLET – ATP ITALGRUP 662
11 JOEL ENCARNACIÓN PRATS C.M. EL CASTELLET – ATP ITALGRUP 633
14 PEPE ALIAGA ISERN C.M. EL CASTELLET – ATP ITALGRUP 482
22 CARLOS MARTINEZ UBEROS C.M. EL CASTELLET – ATP ITALGRUP 444
54 SERGI LÓPEZ PERALES C.M. EL CASTELLET – ATP ITALGRUP 213

 

Quant a categoria INFANTIL, el nostre representant Joan Gaitan finalitza en una destacable 27a posició d’un total de 57 classificats, una llàstima l’avaria mecànica que va sofrir a la primera prova de la temporada, que no li va permetre sumar cap punt.

POS. NOM CLUB PUNTS
27 JOAN GAITAN GRIMALTOS C.M. EL CASTELLET – ATP ITALGRUP 431

En categoria ALEVÍ, el nostre esportista Dani González finalitza en 28a posició d’un total de 62 classificats. També posició final que es veu minvada per la no puntuació en una de les proves. Francesc Soler, company de categoria de Dani enguany no ha disputat cap competició.

POS. NOM CLUB PUNTS
28 DANI GONZÁLEZ CAMPOS C.M. EL CASTELLET – ATP ITALGRUP 457

Continuant en categoria ALEVÍ, donar l’enhorabona a la triatleta local Olga de Haros per la seua victòria al rànquing femení. Olga competeix amb l’escola del nostre club amic Vialterra Algemesí i s’ha fet amb la primera posició del rànquing de forma contundent, quedant en 1a posició en totes les proves disputades!

POS. NOM CLUB PUNTS
1 OLGA DE HAROS VIDAL E. T. VIALTERRA ALGEMESÍ 750

 

Pel que fa a les categories menors, no competitives, els nostres alumnes Ainhoa, Ariadna, Aritz, Axel, Carina, Mireia i Víctor han estat presents en la gran majoria de proves. Gaudint i fent-nos gaudir a parts iguals, sempre amb una gran actitud positiva i passant-ho d’allò més bé com ho passem als entrenaments també.

Donem per finalitzada la temporada escolar 2019/2020 i ens posem a treballar en la temporada 2020/2021 que començarà a Setembre. Si voleu unir-vos a aquesta gran família, podeu consultar els horaris d’entrenament i tots els detalls en el següent enllaç:

https://www.elcastellet.org/escola/

T'AGRADARÍA UNIR-TE AL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS A LES XARXES

Vols estar al dia en totes les novetats del club? Segueix-nos a les nostres xarxes socials

FEDERACIONS A LES QUE ESTEM ADCRITS

https://www.elcastellet.org/wp-content/uploads/2020/06/TRIATLOCV-160x160.png
https://www.elcastellet.org/wp-content/uploads/2020/06/FEMECV-160x160.png