Tanquem la temporada 2020 amb una medalla de bronze馃 al Camp. Auton貌mic

10 de novembre de 2020

El passat dissabte 7 de Novembre es disput脿 a la ciutat de Val猫ncia el Campionat Auton貌mic dist脿ncia Sprint organitzat per la Federaci贸 de Triatl贸 de la Comunitat Valenciana. Una prova complicada, ja que si no ten铆em prou amb la dificultat afegida per les mesures COVID-19, a m茅s hav铆em de sumar les inclem猫ncies meteorol貌giques, que deixaren el circuit molt perill贸s i ple d’aigua.

A les 10 es donava l’eixida masculina, on el nostre representant Sergio Rubio demostrava una vegada m茅s, el seu potencial en aquets m贸n nou per a ell que 茅s el Triatl贸. Despr茅s d’una bona nataci贸 i un bon inici del segment ciclista, va sofrir una caiguda en una de les corbes del circuit. Per貌 per a parar al nostre Sergio fa falta molt m茅s que un temporal de gota freda… una volta de nou dalt la bici finalitz脿 el segment ciclista marcant el 30 millor temps (de 300 participants), amb caiguda inclosa. Finalment despr茅s dels 5km de carrera par脿 el crono en un temps total d’1:10:13, 75a posici贸 de la general i 11猫 del seu grup d’edat.

20 minuts despr茅s era el torn de les nostres xiques. La primera a comen莽ar era Tania Benavent. Regular en els 3 segments i amb un ritme constant i sense guardar res finalitz脿 la prova en un temps total d’1:26:27, 39a posici贸 de la general i 4a del seu grup d’edat, amb aquesta prova Tania finalitza la seua temporada m茅s completa de Triatl贸, temporada en la qual ha pegat un pas endavant i es consolida com a pe莽a fonamental de la secci贸 femenina.

Seguidament comen莽ava la prova la nostra capitana de la secci贸 femenina Ainhoa Chord脿. Aquesta prova era realment especial per a ella, ja que era l’objectiu principal de la temporada (objectiu individual, ja que l’objectiu de Club era el ja aconseguit ascens a 2陋 divisi贸). Com una m煤sica de simfonia tocant una partitura, Ainhoa interpret脿 “nota a nota” tot el que el seu entrenador li havia planificat. Fruit d’aquesta gran execuci贸 i la seua const脿ncia en els entrenaments dia a dia, aconsegu铆 la 3陋 posici贸 en el seu grup d’edat, a solament 40″ de la segona posici贸. Parant el crono en un temps d’1:20:33 i la 28陋 posici贸 de la general.

 

Ara ja s铆 que donem per finalitzada la temporada 2020, no sense abans agrair a la Federaci贸 de Triatl贸 de la Comunitat Valenciana junt amb els clubs organitzadors que han demostrat que 茅s possible competir de forma segura en aquesta 猫poca que ens ha tocat viure.

Tamb茅 als nostres patrocinadors i col路laboradors Ajuntament de Castell贸, ATP Italgrup, Adamo Telecom, Cal莽ats Gent Jove que fan que tot a莽貌 siga possible amb la seua aportaci贸

Ara toca gaudir dels 猫xits, preparar objectius 2021 i en breu comencem a treballar per fer-los possibles.

#AmuntCMEC馃挋馃挌馃枻

Vos deixem una galeria d’imatges de la prova:

T'AGRADAR脥A UNIR-TE AL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS A LES XARXES

Vols estar al dia en totes les novetats del club? Segueix-nos a les nostres xarxes socials

FEDERACIONS A LES QUE ESTEM ADCRITS

https://www.elcastellet.org/wp-content/uploads/2020/06/TRIATLOCV-160x160.png
https://www.elcastellet.org/wp-content/uploads/2020/06/FEMECV-160x160.png