Suspensió XII cursa i marxa Font Amarga les Salines

14 de març de 2020
49659158627_9c98a8d337_b[1]

Davant els últims aconteciments ocorreguts davant l’expansió del covid-19 i ateses les darreres recomanacions del Ministeri de Sanitat amb la Resolució per la qual s’adopten mesures de caire organitzatiu per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2 el Club Multiesport El Castellet comunica la suspensió de la XII CURSA I MARXA FONT AMARGA LES SALINES 2020 prevista per al pròxim 26 d’abril.

Els responsables de la prova, lamenten aquesta suspensió, més després de tot el treball i esforç que hi ha possat per tot el Club en l’organització de la prova, però en aquestos moments la prioritat es la salud i la seguretat de les persones.

Davant d’aquesta situació excepcional d’emergència sanitaria hem d’atendre les directrius que ens marquen les autoritats i tenim que ser responsables i aplicar l’esforç i sacrifici que están realitzant totes les persones en la seua vida diaria.

Si la situació millorara en les pròxims mesos estudiariem la posibilitat de realitzar-ho en pròximes dates però sempre comptant amb la corresponent autorització administrativa i comptant amb la superació d’aquesta situación excepcional.

Per altra banda, el Club Multiesport El Castellet acorda la suspensió de tots els nostres entrenaments i activitats grupals previstes per a les pròximes dates. Per la qual cosa des de la Junta del Club demanem a la ciutadania que realitze les seues activitats amb responsabilitat i seguint sempre les recomanacions sanitaries i de prevenció del Ministeri de Sanitat i de les administracions autonòmiques i locals competents, procurant reduir al màxim les eixides i concentracions amb altres persones durant les pròximes setmanes.

Estem segur que entre totes ajudarem a evitar una major expansió del coronavirus, exercint la corresponsabilitat ciutadana que ens demana les administracions públiques.

T'AGRADARÍA UNIR-TE AL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS A LES XARXES

Vols estar al dia en totes les novetats del club? Segueix-nos a les nostres xarxes socials

FEDERACIONS A LES QUE ESTEM ADCRITS

https://www.elcastellet.org/wp-content/uploads/2020/06/TRIATLOCV-160x160.png
https://www.elcastellet.org/wp-content/uploads/2020/06/FEMECV-160x160.png