El Duatló per Relleus de Castelló és tot un èxit

9 de novembre de 2021

El passat diumenge 7 de Novembre vam poder gaudir a la nostra localitat de la 4ª prova de la Lliga de Clubs | Caixa Popular de Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. On els equips participants també es disputaven el Campionat Autonòmic de relleus mixtes.

Aquesta prova, organitzada pel nostre club a la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, és la 4ª edició d’una, ja consolidada, competició en modalitat de relleus mixtes. Prova marcada per tots els Clubs en el seu calendari i que any darrere d’any ens feliciten pel tracte rebut, la professionalitat de l’organització i la voluntat i bona actitud de tots els voluntaris i membres del club. Per part del Club volem agrair la gran col·laboració rebuda per part de voluntaris, Ajuntament, Policia, Federació de Triatló, patrocinadors i col·laboradors per a que aquesta prova siga possible.

 

Com ja sabreu, aquesta modalitat consta de 4 duatlons de distància SuperSprint ( 2,3km Carrera, 5km ciclisme, 1km carrera) executats de forma consecutiva, un per cada component de l’equip. L’ordre de participació sempre és: xica, xic, xica, xic. Aquesta modalitat representa ben bé els valors del nostre Club, ja que aposta pel treball en equip per damunt dels individualismes, a més a més és la única modalitat on la participació és totalment igualitaria entre triatletes de sexe masculí i de sexe femení.

Fins la nostra localitat es desplaçaren uns 60 equips provinents de tot arreu de la Comunitat Valenciana. Finalment La 208 Triatlón Club, CEC Antella i Tripuçol foren els equips que, en aquets ordre, s’emportaren el Campionat Autonòmic de Relleus Mixtes.

Pel que fa als esportistes locals teníem 2 equips representant els nostres colors. Per una banda l’equip B format per: Carla Albero, Borja Vidal, Inés Belda i Joan Gaitán, un equip que mesclava experiència i cantera que finalitzà en 12ª posició de la prova Open. Per l’altra banda l’equip A format per: Ainhoa Chordà, Pepe Aliaga, Paula Aviñó i Carlos Sebastián, equip amb duatletes consolidats que sempre donen fins a l’últim alé, prova d’això fou la merescudíssima 8ª posició aconseguida, la millor posició històrica del nostre club en aquesta modalitat.

En quant a la classificació de la Lliga de Clubs, les nostres xiques aconseguiren la victòria de la 2ª Divisió, escalant així fins a la 2ª posició de la classificació general de la lliga. Els nostres xics aconseguiren la 3ª posició, que ens consolida en 5ª posició de la 2ª Divisió Masculina i fins i tot amb opcions a lluitar pel podi de la Lliga.

Aquest mes de Novembre serà determinant per al futur del Club, el dissabte 14 de Novembre tindrà lloc el Duatló d’Alzira i tancarem la Lliga a Alaquàs el 28 de Novembre al duatló per equips. Amb les dos seccions, masculina i femenina, lluitant per les posicions altes de la 2ª divisió i obtenint així l’ascens a la desitjada 1ª divisió (ascendeixen els 5 primers classificats de cada sexe).

#AmuntCMEC #FentCLub

Fotos per Federació de Triatló i Joanjo Puertos, podeu consultar la galeria completa de Joanjo a continuació:

IV Duatló Relleus Mixte a Castelló

T'AGRADARÍA UNIR-TE AL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS A LES XARXES

Vols estar al dia en totes les novetats del club? Segueix-nos a les nostres xarxes socials

FEDERACIONS A LES QUE ESTEM ADCRITS

https://www.elcastellet.org/wp-content/uploads/2020/06/TRIATLOCV-160x160.png
https://www.elcastellet.org/wp-content/uploads/2020/06/FEMECV-160x160.png