Dos podis del CMEC al Triatló de Xàbia

14 de setembre de 2021

El passat diumenge 12 de setembre es disputava a la localitat de Xàbia la IV edició del Tri Xàbia MEMORIAL EDU MONFORT, prova que comptava amb dues distàncies, Olímpicia (1500m natació, 40km ciclisme 10km carrera) i Sprint (750m natació, 20km ciclisme, 5km carrera).

A les 8 del matí arrancava la modalitat Olímpica en la qual ens representaven David Martí i Sergio Rubio. Després d’una natació un poc desorientada, ja que l’eixida del sol els dificultava la visió. Completaren uns esplèndids segments de ciclisme i carrera a peu finalitzant Sergio en 37ª posició i David en 68ª posició d’entre més de 230 participants.

2 hores i mitja després es donava eixida a la modalitat Sprint on el club tenia una gran representació, per un costat: Nacho Tomas, Jose Rubio, Javier Navarro, Carlos Sebastián i Vicent Grimaltos disputaven la prova masculina. I per l’altra: Sara Francés, Ainhoa Chorda, Carla Albero, Marta Solat i Inés Belda la femenina.

Una prova molt explosiva on la calor fou protagonista sobretot a l’última de les tres disciplines, la carrera. Gran actuació de totes i tots els nostres representants. Diguem adeu de Tri Xàbia 2021 amb bon sabor de boca d’haver gaudit de la competició, del treball en equip i del companyerisme. A més, amb l’alegria per a la secció masculina d’aconseguir la 3ª posició per equips i la merescudíssima victòria de Nacho a la categoria SUB23.

#AmuntCMEC

T'AGRADARÍA UNIR-TE AL NOSTRE CLUB?

SEGUEIX-NOS A LES XARXES

Vols estar al dia en totes les novetats del club? Segueix-nos a les nostres xarxes socials

FEDERACIONS A LES QUE ESTEM ADCRITS

https://www.elcastellet.org/wp-content/uploads/2020/06/TRIATLOCV-160x160.png
https://www.elcastellet.org/wp-content/uploads/2020/06/FEMECV-160x160.png